Beko osvežava košarkašte terene, glasajmo za naš u Centru 5 - 2014
Beko osvežava košarkašte terene, glasajmo za naš u Centru 5 - 2014

Beko osvežava košarkaške terene. Glasajmo za svoje!

u Dešavanja

Ovu godinu obeležili su naši zlatni košarkaši koji su osvojili srebrnu medalju na Svetskom prvenstu u Španiji. Stoga je Beko napravio konkurs osvežavanja košarkaških terena u Srbiji.

Naši sugrađani su predložili košarkaške terene u Centru 5 u Borči i u Kotežu. U Borči, kako je opisao jedan naš sugrađanin, konstrukcija koševa je u jako lošem stanju, dok je terene na jednom delu potrebno izbetonirati i iscrtati linije.

Malo bolje stanje je u Kotežu jer iste održavaju iz košarkaškog kluba „Beko” (verovali ili ne) ali je i pored njihovih zalaganja ipak potrebno dodatno „osveženje”.

Naravno, pored predloženih košarkaških terena, možete predložiti i nove (ali pošto je ostalo još malo vremena, bolje je da ne rasipamo glasove, već da pobedimo na konkursu).

Potrebno je da posetite stranicu Facebook stranicu BEKO, da odabere opciju „Tereni“ i da ispod mape glasate za košarkaški teren u Centru 5 u Borči ili u Kotežu. Takođe, nakon glasanja možete pozvati sve svoje prijatelje da glasaju kao i da objavite link stranice na svom Fejsbuk profilu.

Kosarkaski teren centar 5 - Drinske divizije, Borča

Kosarkaski terene Kotez - Boska buhe Kotez

Košarkaške terene koji na kraju glasanja budu na vrhu liste, Beko će opremiti novim obručima, tablama i podnim oznakama.

Teren u Borči je trenutno šesti na listi a Kotež 15, dok prvih pet može očekivati obnovu terena, zato GLASAJTE!

Konkurs „Beko osvežava” traje još sedam dana, odnosno do 20. oktobra 2014.godine do ponoći. Zato pozivamo sve sugrađane da glasaju kako bismo u svom naselju dobili novo staro košarkaško igralište!

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Dešavanja

Idi na VRH