in

„Bambi neguje buduće šampione“ u Krnjači

Bambi neguje buduće šampione u Krnjači
Bambi neguje buduće šampione u Krnjači

Predstavnici kompanije Bambi Banat posetili su juče učenike Osnovne škole „Zaga Malivuk“ u Krnjači, u okviru projekta „Bambi neguje buduće šampione„.

Projekat obezbeđuje redovnu užinu deci u najugroženijim školama u Srbiji, ali i održavanje časova fizičkog vaspitanja, kao dela redovne nastave za sve učenike od prvog do četvrtog razreda.

Akcijom su obuhvaćeni učenici nižih razreda šest osnovnih škola u Srbiji, odabranih po preporuci Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, sa idejom da se broj uključenih škola uvećava iz godine u godinu.

„Kroz projekat „Bambi neguje buduće šampione“ kompanija Bambi Banat ima za cilj da dugoročno obezbedi bolje uslove školovanja i pravilan rast i razvoj dece osnovnoškolskog urasta iz najsiromašnijih regija u Srbiji“, rekla je direktorka korporativnih i regulatornih poslova Danjub Fuds Grupe Svetlana Glumac.

Ona je izjavila kako su informacije koje je Bambi dobio u konsultaciji sa kancelarijom Unicefa, da veliki broj dece nema mogućnosti da se školuje, bile dodatna motivacija da se pokrene projekat.

Projekat „Bambi neguje buduće šampione“ podržala je i finalistkinja i učesnica muzičkog programa Prvi glas Srbije Sara Jovanović, posetivši učenike osnovne škole u Krnjači.

Pored Osnovne škole „Zaga Malivuk“ u Krnjači, projektom su obuhvaćene i osnovne škole „Ivan Milutinović“ iz Višnjice, „8. oktobar“ i „Siniša Janjić“ iz Vlastonica, „Svetozar Miletić“ iz Titela i „Ivo Andrić“ iz Niša.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Psi lutalice se hranili beskućnikom koji se smrzao u Borči

    Psi lutalice se hranili beskućnikom koji se smrzao u Borči

    Servisne informacije

    Servisne informacije 01.02.2013. god.