Bambi neguje buduće šampione u Krnjači
Bambi neguje buduće šampione u Krnjači

“Bambi neguje buduće šampione” u Krnjači

u Dešavanja

Predstavnici kompanije Bambi Banat posetili su juče učenike Osnovne škole “Zaga Malivuk” u Krnjači, u okviru projekta „Bambi neguje buduće šampione“.

Projekat obezbeđuje redovnu užinu deci u najugroženijim školama u Srbiji, ali i održavanje časova fizičkog vaspitanja, kao dela redovne nastave za sve učenike od prvog do četvrtog razreda.

Akcijom su obuhvaćeni učenici nižih razreda šest osnovnih škola u Srbiji, odabranih po preporuci Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, sa idejom da se broj uključenih škola uvećava iz godine u godinu.

“Kroz projekat “Bambi neguje buduće šampione” kompanija Bambi Banat ima za cilj da dugoročno obezbedi bolje uslove školovanja i pravilan rast i razvoj dece osnovnoškolskog urasta iz najsiromašnijih regija u Srbiji”, rekla je direktorka korporativnih i regulatornih poslova Danjub Fuds Grupe Svetlana Glumac.

Ona je izjavila kako su informacije koje je Bambi dobio u konsultaciji sa kancelarijom Unicefa, da veliki broj dece nema mogućnosti da se školuje, bile dodatna motivacija da se pokrene projekat.

Projekat “Bambi neguje buduće šampione” podržala je i finalistkinja i učesnica muzičkog programa Prvi glas Srbije Sara Jovanović, posetivši učenike osnovne škole u Krnjači.

Pored Osnovne škole “Zaga Malivuk” u Krnjači, projektom su obuhvaćene i osnovne škole “Ivan Milutinović” iz Višnjice, “8. oktobar” i “Siniša Janjić” iz Vlastonica, “Svetozar Miletić” iz Titela i “Ivo Andrić” iz Niša.

Tags:

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Dešavanja

Idi na VRH