in

Auto Keš omiljeno mesto za Vašeg ljubimca

Auto Keš prodavnica auto delova i auto servis
Auto Keš prodavnica auto delova i auto servis

Kako je naša poslednja preporuka nekako više bila naklonjena „lepšem“ polu, odlučili smo da ovu posvetimo „jačem“ polu. Međutim, verujemo da će se mnogim dama takođe dopasti.

Koliko lepši pol vodi računa o sopstvenom izgledu, toliko jači pol vodi računa o izgledu automobila jer je opšte je poznato da se muška populacija prema svom ljubimcu ophodni kao prema osobi.

Činjenica je da na tržištu postoje raznorazni servisi i prodavnice auto delova, svakakvih majstora koji imaju kanal u garaži i slično. Ipak, izuzetno je teško pored svega odabrati pouzdan i kvalitetan auto servis za vašeg ljubimca.

Stoga smo odlučili da se malo pozabavimo ovom temom i pronađemo mesto na kojem možete održavati vaš auto povoljno, brzo i kvalitetno? Gde možete kupiti sve delove za vaš auto i gde ćete biti zadovoljni pruženom uslugom?

Sada kad smo postavili kriterijume, obišli smo nekoliko servisa na levoj obali Beograd i pronašli prodavnicu auto delova koja u ponudi ima sve renomirane proizvođače rezervnih delova i auto servis koji vrši redovno održavanje, mali i veliki servis, vulkanizerske usluge, dijagnostiku, čišćenje klima i to sve na jednom mestu. U pitanju je Auto Keš.

Auto Keš prodavnica auto delova i auto servis

strong>Auto Keš je prodavnica auto delova i servis koji se nalazi u jednoj od najprometnijih ulica u Borči, ulici Valjevskog odreda 104 pre raskrsnice sa Bratstva i jedinstva. Pravo mesto za vaš auto.

Naša kritika je često dobrodošla…

Kao što je već postala praksa, i ovu preporuku počinjemo sa zamerkama. Ono što moramo napomenuti jeste da su do sada svi o kojima smo pisali našu zamerku shvatili ozbiljno i istu rešili. I sve to u cilju što većeg zadovoljstva klijenata konkretne usluge.

Nije nam se dopalo to što se često dešava da je ispred auto servisa i prodavnice dosta automobila pored parkinga tako da se ometa saobraćaj u prometnoj ulici gde prolazi i linija 95 GSP-a. Bilo bi lepo kad bi zaposleni u Auto Kešu upozoravali svoje kupce da obrate pažnju kako parkiraju i gde ostavljaju svoje automobile.

Auto Keš prodavnica auto delova i auto servis Nakon zamerke, evo i prve pohvale. Za razliku od svih ostalih skučenih radnji i servisa, ovde imate dve posebno odvojene prodavnice auto delova u zavisnosti da li vam treba deo iz motorne grupe ili autoelektrika ili autokozmetika. Servisni deo je takođe odvojen i prostran pa je moguće primiti više automobila istovremeno.

Ono što je sigurno jeste da je jedini servis koji ima lokalnih kafića gde možete sačekati dok se Vaš auto servisira, pratiti na kamerama majstore u toku rada na vašem autu, popiti kafu i pročitati novine.

Polako da krenemo u obilazak…

Iako nije najbitniji uslov za odabir servisa, svakako je veoma važno, to kakav je izgled samog servisa, njegova urednost i čistoća. To nije garancija da će posao biti obavljen kvaliteno ali sa druge strane ako je neko uložio puno novca u opremanje servisa sigurno neće dozvoliti majstorima i sebi da vi budete nezadovoljni.

U ovom segmentu moramo pohvaliti Auto Keš koji izgledom zadovoljava sve standarde auto servisa, odvojenim radionicama za vulkanizerske usluge, centriranje trapa, servisiranje klime, auto dijagnostiku i mehaničke usluge.
(Kako bi Vam preneli kompletan utisak pogledajte i neke od fotografija)

Auto Keš prodavnica auto delova i auto servis Auto Keš prodavnica auto delova i auto servis Auto Keš prodavnica auto delova i auto servis

Auto Keš se izdvaja od ostalih auto servisa jer poseduje sopstvenu prodavnicu auto delova sa pozamašnim lagerom istih. Ponuda rezervnih delova je široka a obuhvaćeni su trap, motorna grupa, potrošni materijal, limarija, staklarija, autoelektrika, autokozmetika, ulja, filteri, akumulatori, gume, auspusi i slično.

Auto Keš auto servis vrši mehaničarske usluge na principu redovnog održavanja vozila, malog servisa, velikog servisa dok se na vaš zahtev odrađuju i sve vrste složenijih popravki.

Sve ovo govori o ozbiljnosti i fleksibilnosti pomenutog auto servisa. Sa opcijom da imate sve na jednom mestu je ogromna ušteda vremena, jer servis ne mora naknadno poručivati delove, što bi značilo da vi čekate na servis i po 10 i više dana. Isto tako, to ne znači da vi morate unapred nabaviti delove, već to vaš servis radi za vas, i to odmah.

Auto Keš prodavnica auto delova i auto servis

Pripremite vaš auto za letnje vrućine

Dolazi nam lepo vreme, letnje vrućine, putovanje na more, pa samim tim klima u vašem autu će vam biti najbolji prijatelj. Stoga je potrebno prekontrolisati istu kako vas ne bi izdala kad je napolju najtoplije (+40oC). Auto Keš je onda pravo mesto za vas, jer ovde možete uraditi redovan servis klime i održavanje.

Ne moramo kupiti nove patike, ali auto mora imati nove gume. Šalu na stranu. Kako biste prevashodno zaštitili sebe, svoju porodicu i sve učesnike u saobraćaju potrebno je da imate dobre gume, pride što je novim zakonom o propisima to i obaveza. Sa novim gumama vozićete se brže, udobnije i bezbednije, a nećete platiti više jer ćete imati dva kompleta guma koje ćete menjati leti i zimi. Naravno, ništa nije skuplje od vaše sopstvene bezbednosti.

Auto Keš prodavnica auto delova i auto servis U Auto Kešu možete pronađi renomirane proizvođače guma Michelin, Kleber, Tigar, BF Gudrich i to po veoma povoljnim cenama:

    Odabrali smo neke od najzastupljenijih guma i proverili kod ostalih firmi i verovali ili ne nove gume u Auto Kešu su jeftinije od 10% do 20%, što je na 4 gume priznaćete lepa ušteda.

Kada se vrši zamena guma obavezno je i centriranje trapa. No to nije nikakav problem, ovde možete izvršiti centriranje trapa na najsavremenijem 3D Hofman sistemu što garantuje maksimalnu preciznost i kvalitet.

Moramo još da pohvalimo, da svojim prvim dolaskom u Auto Keš možete izvršiti besplatni pregled celokupnog vozila. Nakon toga, ljubazno osoblje Auto Keša će vam otvoriti radni nalog na kojem ćete dobiti kompletan izveštaj pregleda vašeg auta sa preporukama za otklanjanje nađenih kvarova kao i cenu usluge i delova.

Automobili današnjice su sve kompleksniji, što direktno znači da ukoliko je radionica nekompletna i neopremljena ni popravka automobila se ne može izvršiti u jednom servisu. To onda predstavlja veliki problem. Ovo je samo još jedan od razloga zašto je Auto Keš omiljeno mesto vas i vašeg ljubimca.

Stoga vam toplo preporučujemo da se odvezete do auto servisa i prodavnice Auto Keš i sami se uverite u kvalitet i asortiman koji nude, i ono što je najbitije ova provera vas ništa ne košta.

Auto Keš prodavnica auto delova i auto servis Auto Keš prodavnica auto delova i auto servis Auto Keš prodavnica auto delova i auto servis

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Danas u našem naselju igra Zvezda

    Čovek koji je živeo 15 dana pored mrtve supruge prebačen u Padinsku skelu