in

Ako još ne znate gde ćete za Novaka? Flamingo Resort

Do dočeka nove 2019. godine ostalo je još malo vremena i što bi mnogi rekli brojimo sitno. Nije važno da li smo srećni jer smo preživeli staru ili sa nadom dočekujemo novu, već je važno gde ćemo i sa kim je dočekati, a najvažnije je da budete sa onima koji su vašem srcu najbliži.

Poslednjih dana su gužve ogromne, užurbanost je prisutna svuda oko nas usled velikog broja obaveza, stoga mnogi još uvek nisu napravili planove za novogodišnji doček iako je preostalo samo četiri dana.

Kako bi vam makar malo olakšali, spremili smo vam preporuku za nezaboravan doček i to, može se reći, u komšiluku…

Doček najluđe noći organizuje Flamingo Resort, koji se nalazi u Krnjači u Grge Andrijanovića 15 (4. ulica).

Cena dočeka se kreće već od 25 do 35 evra u zavisnosti da li set za sto ili separe, a najvažnije da još uvek imate vremena da obavite rezervaciju za sebe i sebi drage ljude.

  • Stolovi za sedenje su 25 evra po osobi i u cenu je uračunata hrana na bazi švedskog stola, kao i piće dobrodošlice. Kako bi rezervisali potrebno je najmanje 4 osobe.
  • Separe je 35 evra po osobi, takođe je uračunata hrana na bazi švedskog stola i flaša vodke, viskija ili tekile po izboru. Za separe je potrebno najmanje 8 osoba.
  • U obe opcije piće se posebno plaća po redovnim cenama.

Za dobru atmosferu i muziku u novogodišnjoj noći pobrinuće se Irena Ristić i Stevica Kovačević. Zato požurite i rezervišite putem broja 069/1000-888

Šta da vam poželimo drugo osim dobrog provoda!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Saobraćajna nesreća u Borči, na sreću bez teže povređenih

    Na silasku sa Pupinovog mosta eksplodirao „mercedes“ u pokretu