in

Vršnjačko nasilje u Borči

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja, ovog puta u beogradskom naselju Borča zgrozio je Srbiju, i ostavio roditelje u šoku!

.

Na snimku koji je objavljen na Instagram nalogu stop_nasilju1 vidi se kako grupa dece na zelenoj površini između zgrada nasrće na jednog dečaka, udara ga pesnicama, šutira i obara na pod. Potom jedna devojčica na njega baca ranac i udara ga nogom po licu, a odmah nakon nje usledilo je brutlano šutiranje dečaka po licu i telu.

Blic preporučuje

Dalje se vidi kako jedan dečak sa maskom na licu prilazi da zaštiti dečaka, a u pozadini se vidi kako još dečaka prilazi da brani napadnutog dečaka.

.

– Kako navode zabrinuti roditelji, ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava, problematični dečak sa svojom grupom nasrće na sve mlade, želeći da ga se u društvu svi plaše, škola i ostali roditelji ćute o ovim stvarima – piše u opisu snimka.

Skandalozni slučaj vršnjačkog nasilja prema pisanju autora, desio se u Borči.

– Delite da se počinioci pronađu! Nadležni da ovo reše i sankcionišu odgovorne – takođe piše u opisu snimka.

.

„Pa ovo nije normalno sta rade ova deca“, glasi jedan komentar, „Žalosno je šta današnja deca rade i šta im je satisfakcija, u kakve siledžije rastu… Umesto da uživaju u „najbezbrižnijem“ periodu u životu, rastu, uče i budu drug jedan drugom“, napisala je Ivana.

Izvor: www.blic.rs

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Na auto-putu se mili od Bloka 34 pa do posle Autokomande, zakrčeni svi mostovi, a evo gde su trenutno najveće gužve u centru (FOTO)

Na teritoriji Beograda poslednjih pet godina izdvojile se nove crne tačke