in

Vožnja „Pan vozom“ na relaciji Beograd-Pančevo besplatna prva tri dana, a evo kad počinje naplata i po kojoj ceni

Ministar gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je u jutarnjem programu TV Kurir „da će gradjani Beograda i Pančeva od 4. januara moći da koriste Panvoz koji će saobraćati na relaciji Beograd – Pančevo“.

Vozom do Pančeva

Ministar Vesić je izjavio da će „prva tri dana korišćenja voza, 4,5 i 6. januar, biti besplatni za sve korisnike, a prodaja karata počinje 8. januara.

Blic preporučuje

Panvoz će saobraćati svakog radnog dana, vožnja će trajati 30 minuta a prva stanica će biti Pančevo Vojlovica a poslednja Pančevački most (Dunavski peron).

Cena karte 150 dinara u jednom pravcu

Ministar Vesić je istakao da prodaja karata za Panvoz počinje od 08. januara po ceni od 150 dinara u jednom pravcu.

“U razgovorima sa Srbijavozom tražimo rešenje da cena za studente i djake bude niža” – kaže.

Vesić je rekao da je pravo rešenje za Pančevo povratak u sistem BG voza ali da o tome moraju da se dogovore dva grada – Beograd i Pančevo.

Prilikom rekonstrukcije BG voza koji je projekat koji se radi uporedo sa metroom planira se da Pančevo bude u sistemu BG voza i da ima oko 30 polazaka dnevno iz Beograda i ka Beogradu.

– To je jedino pravo rešenje za gradjanke i gradjane Pančeva. Ministarstvo je uradilo ono što smo mogli a za sistem BG voza neophodan je dogovor dva grada i pre toga rekonstrukcija sistema – rekao je Vesić.

Vesić je istakao da je bio “zapanjen cenom karte koju je za relaciju izmedju Beograda i Pančeva naplaćivao prevoznik, da je to bezobrazluk kao i da je to tema za tržišnu inspekciju”.

Izvor: www.blic.rs

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Porodice uživaju u veseloj šetnji i muzici, tu su i mađioničari, animatori i žongleri, a svi nose CRVENE NOSEVE! (FOTO)

    Vozovi ponovo saobraćaju između Beograda i Pančeva, prva tri dana VOŽNJA BESPLATNA