in

Tuga u Borči, žena (39) iznenada preminula, u stanu bio i sin (4)

– Žena je kuvala ručak i u jednom trenutku samo pala između šporeta i kreveta. Ostala je upaljena ringla, bilo je dima, ali nije bilo požara. Kada se muž vratio sa posla, izvukao je iz stana nju i četvorogodišnjeg sina – priča za „Blic“ komšinica u čijoj je zgradi u Borči sinoć preminula žena (39).

.

Kako kažu, dete je u spavalo u svojoj sobi i nije ni na koji način povređeno.

Blic preporučuje

– Kada je muž izvukao ženu iz stana, stavio je da leži na pod u hodniku zgrade. Pokušavao je da je oživi, ali bezuspešno – prepričva komšinica detalje drame koja se odigrala u Borči kada je nažalost jedna mlada žena, majka, preminula iznenada.

Tragedija se desila sinoć

Ova porodica se, kažu košije, doselila nedavno, pre par meseci. Osim četvrogodišnjeg sina, iza sebe je ostavila i ćerku od 19 godina.

– Ona je bila vredna žena. Radila je u prodavnici, rano ujutru je išla na posao, brinula se o deci. Velika je ovo tragedija, a i na sve to tako malo dete ostade bez majke – pričaju nam komšije sa velikom tugom.

Predsednica kućnog saveta Vesna Petković rekla je za „Blic“ da u zgradi nije bio nikakav požar.

– Žena je imala problema sa srcem. Ne znam da li je doživela srčani udar, ali se nije ugušila od dima. Nikakvog požara nije bilo, nisu bili tu ni vatrogasci. Policija je rekla da će raditi obdukciju i da će sačekati rezultate – kaže nam Petkovićeva.

Podsetimo, tragedija u kojoj je iznenada preminula P. M. K. (39) desila se sinoć.

Izvor: www.blic.rs

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Komšije progovorile o strašnoj nesreći u Borči, troje dece ostalo bez majke

Ogromna tuga u Borči, komšije kažu da je preminula žena (39) bila majka troje dece