in

TOTALNI KOLAPS ZBOG SUDARA U TERAZIJSKOM TUNELU! Ogromne gužve i na Novom Beogradu i u centru grada (FOTO)

Nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u Terazijskom tunelu, a koji je potom zatvoren za saobraćaj i to usred popodnevnog špica, došlo je do totalnog saobraćajnog kolapsa u širem centru grada i na Novom Beogradu.

Brankov most

U nesreći su učestvovala 4 automobila, a pošto je je Terazijski tunel glava ruta na relaciji Novi Beograd-centar grada, na obe strane je potpuni kolaps.

Trg Nikole Pašića

Brankov most je tako potpuno zakrečen, kilometarske kolone se slivaju na ovaj most iz pravca Bulevara Mihajla Pupina.

Bulevar Mihajla Pupina

Takođe, s druge strane, u centru grada, ogromne gužve kreću iz Bulevara kralja Aleksandra i prelivaju se na Trga Nikole Pašića koji je veza sa Terazijskim tunelom.

Most Gazela

Mostovi su inače zakrčeni. Nepregledne kolene su tako i na mostu Gazela (više pravac Novi Beograd-centar grada) Pančevačkom mostu (iz Borče ka gradu) i Mostu na Adi (ka centru grada).

Autoput Novi Beograd

Ogrmone gužve su i na autoputu, Autokomandi, Bulevaru vojvode Mišića, odnsono kod Sajma i na Mostarskoj petlji, na Savskom trgu, Takovskoj ulici, u Jurija Gagarina, Bulevaru despota Stefana…

Most na Adi

Most na Adi

Pančevački most

Pančevački most

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    BEOGRADSKI VETERINARI SPASILI LABUDA Bio je nasukan na kopnu i nije mogao da se vrati u vodu, a sada veselo pliva Dunavom!

    Detaljan spisak zatvorenih ulica za polumaraton u Beogradu