in

Ponovo kolaps u Beogradu, kiša paralisala grad, ljudi izlaze iz gradskog prevoza i put nastavlju peške (FOTO, VIDEO)

„I četvrtkom, ne samo petkom, špic u Beogradu počinje ranije“, govore taksisti. U ovoj proceni nisu pogrešili, jedino što svaki dan počinje da liči na četvrtak ili petak – gužve su uveliko ogromno gde god da kreneše, a tek postaje pakleno kada se u sve umeša loše, hladno i kišno vreme kao što je upravo.

.

Centralne beogradske ulice i ključna saobraćajna čvorišta, kao što su mostovi, gotovo potpuno su zakrčeni.

Blic preporučuje

.

Kao i svakog dana Brankov most, Gazela, Pančevački most i Most na Adi su u kolapsu. Gužva na Brankovom mostu intenzivna je u smeru ka centru grada, dok je u pravcu Novog Beograda saobraćaj relativno funkcioniše, a na Pančevačkom mostu kolaps je u smeru ka gradu.

.

Auto-put kroz Novi Beograd u kolapsu je u oba smera, a gužva se dlaje nastavlja kod Mostarske petlje i izlaza sa mosta na Adi prema Topčideru gde je takođe kolaps.

Vozila GSP zbog ogromne gužve mile u Bulevaru Mihajla Pupina kod Palate Srbija, a na snimcima koje smo dobili sa terena vidi se da vozačima nije preostalo ništa do da ljude puste iz prevoza da idu pešaka!

Kolaps je i na autokomandi kod „Franša“, a kod Beogradskog sajma saobraćaj je usporen u smeru ka centru grada.

.

U Bulevaru kralja Aleksandra od skretanja za Mali Mokri Lug do skretanja za Mirjevo kod obilaznice kod „Hotela 1000 Ruža“ – saobraćaj je u kolapsu u oba smera!

Izvor: www.blic.rs

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Trener Bane iz Borče dobitnik nagrade za životno delo i izuzetan doprinos košarci u Beogradu

KIŠA IZAZVALA KOLAPS NA BEOGRADSKIM ULICAMA: Ogromne gužve gde god krenete