Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Padinska Skela: Klan Dalibora Ristića osuđen na 127 godina zatvora

Klan Dalibora Ristića iz Padinske Skele osuđen na 127 godina zatvora

u Hronika od

Specijalni sud u Beogradu osudio je 16 pripadnika klana Dalibora Ristića iz Padinske Skele na ukupno 127 godina zatvora. Dileri su na teritoriji Beograda prodavali drogu kupljenu od dilera iz Novog Pazara, predvođenih Hikmetom Hajrovićem.

Presudom Specijalnog suda klan Dalibora Ristića osuđen je na ukupno 127 godina zatvora zbog preprodaje droge na teritoriji Beograda.

Grupa Dalibora Ristića kupovala je heroin od Hajrovića i dalje ga preprodavala po beogradskim naseljima.

Hajrović je drogu nabavljao iz Turske i krijumčario je preko Kosova do Novog Pazara i Tutina gde ju je skrivao. Prošle godine osuđen je na 15 godina zatovora na osnovu sporazuma o priznanju krivice, koji je zaključio sa tužilaštvom za organizovani kriminal.

Zanimljivo:  Tovilište, Novo naselje i Padinska sutra bez vode

Padinska Skela: Klan Dalibora Ristića osuđen na 127 godina zatvora

Dvojica pripadnika njegove grupe takođe su se nagodila sa tužilaštvom: Hasib Kecab je osuđen na pet i po godina a Nasu Šehović na godinu i šest meseci zatvora.

Zvanično nije objavljeno gde će osuđeni izdržavati kaznu ali postoji velika šansa da to bude zatvor u Padinskoj Skeli „Srpski Alkatraz” odakle i jeste pomenuta grupa.

Presudom Specijalnog suda Dalibor Ristić je osuđen na 13 i po godina zatvora, Mile Tešić na 13, Ivan Stojanović na 12, Milan Jovanović i Dalibor Stijepić na po deset godina i šest meseci, Dragan Milovanović dobio je deset godina zatvora, Dejan Džodić, Aleksandar Vidović i Borislav Grbić po osam a Igor Đurović, Srđan Miličević i Predrag Mega po sedam.

Zanimljivo:  Iz Dunava, kod Ade Huje, izvučeno telo muškarca
Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh