in

OGROMNE GUŽVE NA PRILAZU GRADU Na autoputu vozila mile već od „Zmaja“ pa sve do posle Autokomande, kolaps i na svim mostovima

U toku je popodnevni špic, te su na ulicama Beograda zabeležene ogromne gužve, a trenutno je najgore na autoputu Begorad-Niš.

.

Gužve ovde počinju još i pre Zmaja, odnosno već od blizine Aerodroma „Nikola Tesla“. Vozila se već odavde bukvalno jedva pomeraju i tako je sve preko mosta Gazela pa do posle Autokomande.

Blic preporučuje

Prema stanju koje se može videti na kamerama raspoređenim po glavnim saobraćajnim čvorištima u gradu, najkritičniji su mostovi.

Most Gazela

Gužve su i na Mostu na Adi, kao i na Brankovom mostu u smeru ka gradu. Zapravo gužve počinju mnogo pre Brankovog mosta – Bulevar Mihajla Pupina zakrčen je još od Bloka 30.

Brankov most – Terazijski tunel

Što se centra grada tiče, veći broj vozila je na Trgu Nikole Pašića, Savskom trgu, Takovskoj ulici (ka centru grada), na Bogosloviji, u Bulevaru Aleskandra kod Vukovog Spomenika i u Bulevaru despota Stefana.

Trg Nikole Pašića

Takođe, velike gužve sada su i na Pančevačkom mostu i to trenutno više iz pravca Borče ka centru, nego u suprotnom smeru.

Pančevački most

Izvor: www.blic.rs

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Od „Stari savski most neće biti srušen već obnovljen“ do „rušimo ga i ne zanima me šta će biti sa njim“

    Požar u centru Beograda