in

Ogromna tuga u Borči, komšije kažu da je preminula žena (39) bila majka troje dece

„Jedna devojka je vikala: ‘Gde je moja mama? Gde je mama? Hoću da je vidim!’. Tada joj je otac, inače suprug nesrećne žene rekao: ‘Nema više mame ljubavi’ – prepričava komšinica detalje sinoćne tregadije u Borči.

.

Podsetimo, sinoć je Borči u stanu iznenada preminula P. M. K. (39) dok je kuvala ručak. Muž koji je ubrzo došao pokušao je da je oživi, ali na žalost, u tome nije uspeo. Šok i jecaji i dalje odzvanjaju u ovom beogradskom naselju, komšije su takođe potresene iako ovu porodicu, koja se nedavno doselila, nisu dobro poznavali.

Provobitno se pojavila informacija da je u ovom stanu izbio požar. Danas se, međutim, ispostavilo da do požara nije došlo, kao i da na teren nisu izlazili vatrogasci, ali da u stanu jeste bilo malo dima, jer je šerpa ostala na uključenoj ringli kada se nesrećna žena srušila i preminula pored šporeta.

U stanu je u tom trenutku bilo i njeno najmlađe dete, sin od četiri godine, koji je u tom trentuku, prema priči komšija, spavao u drugoj sobi. Dete ni na koji način nije povređeno.

Jedno dete bilo na ekskurziji u trenutku tragedije?

Prema priči komšija, žena osim sina od četiri godine ima i ćerku od 19, koja ne živi sa njima, a koja je sinoć ubrzo nakon saznanja o tragediji došla u stan. Prema pisanju pojedinih beogradskih medija, ova žena je zapravo majka troje dece, a jedno dete je u trenutku nesreće bilo na ekskurziji.

Tuga u Borči: Ulaz u zgradu u kojoj je sinoć iznenada preminula žena

– Bila sam u stanu kada se sve dogodilo, ali niko od nas nije osetio da je bilo dima i požara. Nisu bili ni vatrogasci, tek smo kasnije videli policiju i Hitnu pomoć koja je konstatovala smrt komšinice – kaže jedan od stanara.

Scena je bila jeziva

Ono što jeste čula, bila je vriska i galama. To su bili jecaji ćerke nesrećene žene, koja po saznaju šta se desilo nije mogla da prestane da plače.

Pročitajte još

– Scena je bila jeziva. Čuli smo da ju je suprug pronašao u stanu kako leži u kuhinji dok se šerpa dimila. Na svu sreću on je brzo došao kući, inače ko zna je još moglo da se desi, jer je u stanu je bio i sinčić- dodaju komšije.

Kako smo već pisali, a takođe prema svedočenju komšija, muž je pokušao da oživi suprugu, ali na žalost u tome nije uspeo. Hitna je po dolasku samo mogla da konstatuje smrt.

Sagovornici Kurira kažu da i je telo žene bilo nekoliko sati ispred stana.

– Ženu su stavili u crnu kesu i policija je dežurala pored njenog tela dok nije došla forenzika koji su je potom odvezli na obdukciju – kažu oni i dodaju da nastradalu ženu i njenu porodicu ne poznaju dobro jer su nedavno doselili.

Podsetimo, P. M. K. je bila srčani bolesnik.

Izvor: www.blic.rs

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tuga u Borči, žena (39) iznenada preminula, u stanu bio i sin (4)

Ogromna tuga u Borči, komšije kažu da je preminula žena (39) bila majka troje dece