in

Od siline udarca oba automobila završila na suprotnim stranama ulice

BEOGRADSKA policija uhapsila je u Borči Denisa S. (23) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

СНИМАК САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ НА ЗРЕЊАНИНСКОМ ПУТУ: Од силине ударца оба аутомобила завршила на супротним странама улице (ФОТО,ВИДЕО)

Sumnja se da je on preksinoć oko 21.20 časova učestvovao u saobraćajnoj nezgodi na Zrenjaninskom putu, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

U sudaru dva automobila teško su povređene četiri osobe, od kojih je jedna podlegla povredama u bolnici. Naknadno je lekarsku pomoć zatražio i D. S., kome su konstatovane lake telesne povrede.

Podsetimo, posle izvršenog uviđaja i uzetih izjava od učesnika i pregleda nadzornih kamera, tužilaštvo je zaključilo da je saobraćajnu nezgodu izazvao vozač auta koji je započeo polukružno okretanje, a da se prethodno nije uverio da to može bezbedno da uradi, tačnije da ne ugrozi druge učesnike u saobraćaju.

S obzirom da je taj vozač danas preminuo u Urgentnom centru, tuzilaštvo je naložilo da se dostavi detaljan izveštaj, nakon čega će se odlučiti da li će se preduzimati još neka dokazna radnja.

Potom će biti doneta i odluka da li se u radnjama ostalih učesnika eventualno stiču elementi nekog krivičnog dela, o čemu će javnost biti obaveštena.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Određeno radno vreme pijaca na praznik

Država prodaje građevinsko zemljište u Krnjači