in

Na auto-putu se mili od Bloka 34 pa do posle Autokomande, zakrčeni svi mostovi, a evo gde su trenutno najveće gužve u centru (FOTO)

Svi mostovi, autoput, Autokomanda, centar grada, Novi Beograd – svuda su trenutno velike gužve, a osim što je počeo špic, saobraćaj je usporen i zbog kiše koja je padala u prestonici.

.

Na mostu Gazela vozila se u pravcu ka centru grada jedva pomeraju, dok je suprotan pravac prohodan. To znači da je zapravo duž celog autoputa, od Studentskog grada, oko Bloka 34, pa sve do posle Autokomande, totalno zakrčenje.

Autoput

Što se tiče Brankovog mosta, ka Novom Beogradu nema nikakve gužve, ali je zato suprotan pravac krcat automobilima koji mile. Ovde ogromna gužva kreće još od Bulevara Mihajla Pupina, od Bloka 21.

Brankov most

Most na Adi je takođe zakrčen u pravcu od Novog Beograda ka starom delu grada.

Na Pančevačkom mostu su takođe velike gužve, u pravcu ka centru grada, dok je ka Borči situacija malo bolja.

Beogradski sajam

Vozila se usporeno kreću i duž Bulevara vojvode Mišića, odnosno na Mostarskoj petlji i oko Beogradskog sajma.

Veliki broj vozila kreće se i duž Jurija Gagarina na Novom Beogradu.

Na Bogosloviji je takođe veliki broj vozila, te je i ovde usporen saobraćaj.

Trg Nikole Pašića

Što se tiče centra grada, trenutno je najgore na Trgu Nikole Pašića. Dugačke kolone vozila su i ka Terazijskom tunelu i ka uglu sa Ulicom kneza Miloša. Takođe, zakrčenje je u Takovskoj ulici, u pravcu iz Cvijićeve ka centru.

Autokomanda

Bulevar despota Stefana je takođe zakrčen, a na Slaviji je čas ogromna gužva, čas se lakše prolazi. Ista situacija je i na Savskom trgu.

Velike gužve su zapažene i na obilaznici u oba smera između pijace Bubanj potok i kružnog toka kod hotela „Hiljadu ruža“.

Izvor: www.blic.rs

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Na autoputu se mili od Bloka 34 pa do posle Autokomande, zakrčeni svi mostovi, a evo gde su trenutno najveće gužve u centru (FOTO)

Vršnjačko nasilje u Borči