in

Kombi udario devojku na Pančevačkom putu, pa pobegao

Beograđanka J. C. (32) samo pukom srećom ostala je živa kada je na nju pre dva dana na Pančevačkom putu naleteo kombi, naneo joj teške fizičke povrede, a zatim je vozač – pobegao!

Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim časovima, iz pravca Pančeva prema Beogradu, u blizini “Drvopromet kule”. Devojka je išla pored puta ka autobuskom stajalištu “Naselje Ilić”, a beli kombi je išao žutom trakom za autobuse i naleteo na nju velikom brzinom.

Prilikom udarca otpao mu je čak i retrovizor – priča Marija S. sestra povređene.

Vozač kombija, međutim, ne samo da joj nije pritekao u pomoć, nego se velikom brzinom udaljio sa mesta nesreće. Kombi je nastavio da juri kao da se ništa nije dogodilo, a povređenu devojku je udarac odbacio par metara dalje i ostala je da leži u travi.

Na žalost, nije uspela da vidi o kojoj vrsti kombija se radi, niti njegovu registraciju, ali je sigurna da je u pitanju neki stariji model. Prva pomisao joj je bila da se radi o nekom od “divljih” prevoznika koji saobraćaju na relaciji Beograd – Pančevo.

Ova povređena žena je slučaj odmah prijavila policiji. Za sada se nada da je još neko video ovu užasnu nesreću, te da sigurno postoje očevici koji mogu da budu svedoci ovom nemilom događaju.

Ona je još uvek u velikom šoku od celog događaja. Nije sigurna, ali joj se učinilo da je u pitanju divlji taksi koji razvozi putnike na relaciji Beograd-Pančevo. – rekla je sestra povređene

J. C. je, inače, odmah nakon nesreće zbrinuta u Urgentnom centru gde joj je konstantovano istegnuće vratnih pršljenova i mišića, zbog čega će morati da nosi kragnu. Takođe cela desna strana tela joj prekrivena modricama, a desna ruka joj je otečena od siline udarca.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    U Borči saobraćajna policija jutros delila „čestitke“

    Saobraćajne gužve i jutros na Pančevačkom mostu