Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

U subotu transfuziološki autobus ponovo u Borči

u Vesti od

Iz instituta za transfuziju krvi upozoravaju da su zalihe krvi na minimumu, pa nam sledi još jedna akcija na koju će se odazvati dobrovoljni davaoci sa leve obale.

Nastavite sa čitanjem

Za Zadušnice zabrana ulaska vozila na groblje

u Društvo od

Na Zadušnice u subotu, 15. juna, na svim grobljima neće biti dozvoljen ulazak za automobile od 7.00 do 15.30 časova, a kapije za motorna vozila će biti otvorene od 15.30 do 19.00 časova.

Nastavite sa čitanjem

Sutra suzbijanje komaraca iz aviona na levoj obali

u Vesti od

Prema saopštenju Zavoda za biocide, sutra konačno možemo očekivati zaprašivanje komaraca iz aviona na levoj obali Dunava.

Nastavite sa čitanjem

Ulice na levoj obali hronično obolele od kratera

u Vesti od

Jedna od najfrekventnijih ulica u Krnjači, kod osnovne škole “Zaga Malivuk” je u rupama, kao i mnoge druge ulice na levoj obali.

Nastavite sa čitanjem

APEL: Pomozimo malom Zlatanu iz Borče da ozdravi!

u Vesti od

Mali Zlatan iz Borče boluje od retke vrste leukemije – rana T-ćelijska prekusorska akutna limfoblasna leukemija i svrstan je u grupu visokog rizika.

Nastavite sa čitanjem

Čelnici odlučili: Na levoj obali ipak zaprašivanje i iz vazduha

u Dešavanja od

Zaprašivanje komaraca iz vazduha biće sprovedeno u naredna dva dana, ukoliko vremenske prilike dozvole, a biće tretiran potez Velikog ratnog ostrva, kanalska mreža sa leve obale Dunava, rekao je pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović.

Nastavite sa čitanjem

Muke putnika iz Besnog Foka, Dunavca i Vrbovskog zbog neredovnih polazaka

u Vesti od

Sugrađani iz naselja kao što su Besni Fok, Dunavac i Vrbovski često su u nezavidnoj situaciji jer koriste linije 102, 107 i 109 koje imaju najmanje polazaka i koji se čekaju duže od sat vremena.

Nastavite sa čitanjem

Danas konačno zaprašivanje komaraca na levoj obali

u Društvo od

Zbog obilnih padavina u prethodnom periodu došlo je do porasta vodostaja Save i Dunava čime su se stvorila nova i velika staništa za larve komaraca. Sugrađani sa leve obale to najbolje osećaju.

Nastavite sa čitanjem

Nećemo dočekati zaprašivanje komaraca iz vazduha

u Vesti od

Sugrađani već nedeljama ne uspevaju da se odbrane od komaraca, ni na omiljenim šetalištima, ulicama, ali ni u svojim domovima. Kako kažu, komarci “nikad nisu bili veći, ni agresivniji”.

Nastavite sa čitanjem

Sve sitnice bez kojih kuća nije dom – Galerija Koledo u Borči

u Preporuka od

Svako od nas uživa u opremanju doma, u sitnicama koje izabere da bi uneo lični pečat, a mi smo u Borči pronašli mesto koje nudi odličan izbor i veoma pristupačne cene.

Nastavite sa čitanjem

Sinoć u Krnjači ubijen maloletni migrant iz Avganistana

u Hronika od

Još jedan migrant ubijen je sinoć u novom obračunu koji se dogodio nedaleko od Prihvatnog centra u Krnjači oko 22.00 časa, a svemu je prethodila tuča.

Nastavite sa čitanjem

1 2 3 300
Idi na Vrh