Video sa molitvene litije u Borči nikoga ne ostavlja ravnodušnim

u Vesti

Iako smo već preneli utiske sugrađana i fotografije sa molitvene litije i molebana koji su održani prethodnog vikenda u Borči, naišli smo na video koji moramo da podelimo sa sugrađanima.

Nastavite sa čitanjem

Veliki broj sugrađana odazvao se za reprogram duga Infostanu

u Vesti

Priliku da zaključe ugovor sa JKP “Infostan” o reprogramu nagomilanih dugovanja, sugrađani imaju do kraja narednog meseca. Od 1. novembra, kada je akcija počela, u reprogram je ušlo ukupno 11.458 korisnika.

Nastavite sa čitanjem

Banner

U domovima zdravlja počeli sistematski za buduće đake prvake, zakazivanje neophodno

u Društvo

Iako je do početka upisa u prvi razred osnovne škole ostalo više od mesec dana, roditelji bi trebalo već sada da zakažu preglede u domovima zdravlja, koji su potrebni za dobijanje lekarskog uverenja.

Nastavite sa čitanjem

Školarcima zbog gripa produžen raspust, ali vrtići će raditi

u Vesti

Zimski raspust u beogradskim osnovnim i srednjim školama je zbog povećanog broja obolelih od gripa produžen za nedelju dana, pa će se učenici vratiti u klupe tek 24. februara, ali prestonički vrtići će i u narednom periodu nastaviti sa normalnim radom!

Nastavite sa čitanjem

Besplatan koncert klasične muzike u CK “Vlada Divljan”

u Dešavanja

Za sve ljubitelje klasične muzike Centar za kulturu “Vlada Divljan” pripremio je besplatan koncert pod nazivom „Fantazija za jednog džentlmena“ i to u nedelju 16. februara od 20.00 časova.

Nastavite sa čitanjem

Ministarstvo zdravlja preporučilo produžetak raspusta

u Društvo

Ministarstvo zdravlja dalo je danas preporuku Ministarstvu prosvete da se ipak produži zimski raspust, a preporuka je data kako bi se smanjilo širenje virusa gripa.

Nastavite sa čitanjem

Danas bez struje delovi Borče i Besnog Foka

u Servisne informacije

Prema saopštenju EPS Distribucije, zbog izvođenja planiranih radova na električnoj mreži, bez snabdevanja električnom energijom ostaće sugrađani u pojedinim delovima Borče i naselja Besni Fok.

Nastavite sa čitanjem

Banner

Nekadašnji radnici PKB sastali se sa predsednicom Vlade

u Vesti

Nekoliko desetina nekadašnjih radnika i penzionera PKB okupilo se u ponedeljak ispred Vlade kako bi pružilo podršku svojim predstavnicima, članovima udruženja “RIT”, koji su se sastali sa predsednicom Vlade Anom Brnabić i ministrom privrede Goranom Kneževićem.

Nastavite sa čitanjem

Odazovite se na akciju dobrovoljnog davanja krvi u Borči, očekuje se nestašica krvi

u Dešavanja

Prema saopštenju koje smo dobili iz Instituta za transfuziju krvi Srbije, predstojećeg vikenda očekuje nas još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi u naselju Borča.

Nastavite sa čitanjem

Smanjuje se broj obolelih od gripa, raspust neće biti produžen

u Društvo

Prethodne nedelje registrovano je 16.448 obolelih od akutno-respiratornih infekcija u Beogradu, što je znatno manje nego sedmicu ranije. Broj gripoznih se prepolovio, sa 1.707 spao je na 878 u proteklih sedam dana, pokazuju najnoviji podaci Gradskog zavoda za javno zdravlje.

Nastavite sa čitanjem

Delovi Borče i Crvenke sutra bez vode zbog radova na mreži

u Servisne informacije

Prema saopštenju Beogradskog vodovoda, u sredu 12. februara, od 8.00 do 16.00 sati bez vode će biti potrošači u naseljima Borča i Crvenka.

Nastavite sa čitanjem

Zelene brigade proteklog vikenda očistile igralište u naselju Borča

u Dešavanja

U okviru velike akcije koju su proteklog vikenda organizovali aktivisti Zelenih brigada i Zelene stranke, u Novom sadu, Beogradu i Zrenjaninu, jedna ekipa aktivista čistila je i deo leve obale.

Nastavite sa čitanjem

Banner

Poštujte saobraćajne propise! Kod Putnika radarska kontrola!

u Vesti

Kako smo saznali, trenutno se na raskrsnici Puta za Ovču i Zrenjaninskog puta, poznatijoj kao raskrsnici kod Putnika, nalaze se policijski radari, pa savetujemo da brzinu u vožnji prilagodite propisanim ograničenjima.

Nastavite sa čitanjem

Veliki broj sugrađana juče prisustvovao litiji za spas pravoslavnog naroda u Crnoj Gori

u Dešavanja

Kako je ranije bilo najavljeno, juče je u Borči održana molitvena litija i moleban za spas pravoslavnog naroda u Crnoj Gori, u organizaciji srpske pravoslavne eparhije banatske, uz blagoslov preosveštenstva Nikanora Bogunovića.

Nastavite sa čitanjem

Na Zrenjaninskom putu hapšenje i zaplena 20 kilograma marihuane

u Vesti

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu u petak su prilikom primopredaje 20 kilograma marihuane uhapšeni Dalibor Vasiljević i Goran Damnjanović.

Nastavite sa čitanjem

1 2 3 337
Idi na VRH